Ny hjemmeside er klar

Torsdag 12. desember fikk Haugaland vgs nye hjemmesider. Nå har alle videregående skoler i Rogaland samme uttrykk.

Her vil du finne nyttig informasjon om skolen og programområdene vi tilbyr. Du ville også finne kontaktinfo til skolens ledelse på hjemmesiden.

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukes av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen for å analysere og utvikle elevenes skole-og læringsmiljø.

Som elev på Haugaland videregående skole må du ha tilgang til din egen bærbare datamaskin. Rogaland Fylkeskommune tilbyr støtte til kjøp av maskin gjennom PC-ordningen.  Siste sjanse til å kjøpe maskin på PC-ordningen er 30. november 2022.

Etter sommerferien gjeninnfører regjeringen de vanlige fraværsreglene i videregående skole. Det betyr at elevene ikke lenger kan bruke egenmelding eller bekreftelse fra en forelder for å dokumentere fravær av helsegrunner. Alt helserelatert fravær vil heller ikke kunne bli unntatt på vitnemålet.

Uke 24 skal elevene på Haugaland vgs delta på masse forskjellige kurs som handle om livsmestring. Alt fra praktisk digital livsmestring til førstehjelp eller jobbsøking kan elevene velge fra. I tillegg er det noen kurs som f.eks. å lære å spille golf eller pusle puslespill samt matlaging på budsjett.

Haugaland videregående skole invitere avgangsklassene på VG2, VG3 og VG4 med deres foresatte til utdeling av vitnemål og kompetansebevis i Vardafjellhallen torsdag 16. juni 2022.  Se artikkelen for nærmere detaljer...

Onsdag 27. april var det aktivitetsdag på skolen. Her kan du se noen bilder fra en svært vellykket aktivitetsdag som elever og lærere deltok på.

Denne uka ble skolens nye verksted for programområdene KDA og FBIE høytidelig åpnet. Verkstedene gir rom for avdelingens behov for å jobbe med et utvalg av materialer og på den måten bidra til at elevene får utviklet sin kompetanse i å utforske og skape. Veldig kjekt å kunne både kappe, sage, male og spraye i eget hus:)

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Rogaland blant elever på videregående skole.

Undersøkelsen skal gjennomføres her på Haugaland vgs uke 11. Målet med undersøkelsen er å få en oversikt over hvordan du som ungdom har det under oppveksten i dag, hensikten er å bruke kunnskapen i kommunene til å gjøre oppvekstsituasjonene bedre.

Rogaland fylkeskommune invitere til et digitalt informasjonsmøte

18. januar 2022 kl.1800-1930

Møtet vil bli strømmet og ledet av fylkesopplæringssjef Eiliv Janssen Fougner. Lenken til møtet finnes lengre nede i saken og på Rogfk.no.