Ny hjemmeside er klar

Torsdag 12. desember fikk Haugaland vgs nye hjemmesider. Nå har alle videregående skoler i Rogaland samme uttrykk.

Her vil du finne nyttig informasjon om skolen og programområdene vi tilbyr. Du ville også finne kontaktinfo til skolens ledelse på hjemmesiden.

Mandag denne uken fikk VG2 og VG3 elevene ved skolen vår utdelt vitnemål og kompetansebevis i en høytidelig markering i Vardafjellhallen.

PC-ordningen starter opp igjen 16. juni.

Skal du begynne på VG1 til høsten og har søkt Haugaland vgs? Nå kan du melde deg på flying start-kurset og få en god start på skoleåret.

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag. Tilbudet starter torsdag 17. juni og avslutter med eksamen 30. juni. Tilbudet gjelder elever, tidligere elever og lærlinger.

I dag deltok elevene i Lock it UB (2SSS) i norgesmesterskapet i ungdomsbedrift som ble sendt digitalt fra Lillestrøm. Dessverre gikk de ikke til topps i konkurransen, men de laget kjempegod stemning og ble kåret til beste publikum under sendingen.

Lock It UB fra Haugaland vgs gikk helt til topps og ble kåret til Rogalands beste Ungdomsbedrift for 2021 under Fylkesmesterskapet 24. april. Det er første gang Haugaland vgs henter hjem den gjeve prisen.

En elev på Vg1 Salg, service og reiseliv og en elev på Vg2 Industriteknologi har fått bekreftet smitte hhv 11.03.21 og 12.03.21. Fire klasser og involverte lærere er satt i karantene. Familiene deres er satt i ventekarantene.

Foreløpige undersøkelser viser stor sannsynlighet for at dette er et mer smittsomt mutert virus.

Smitten har ikke oppstått på skolen i utgangspunktet.

Smittevernlegen ser ikke behov for tiltak for flere elever nå.

Til våre gode samarbeidspartnere for praksisutplassering.

Som dere vet, så har kommunene på Haugalandet nylig vedtatt en forskrift om forebygging av koronasmitte. Det medfører stengte skoler fram til påske, men heldigvis går det fortsatt an å drive undervisning, De typiske skolefagene gjennomføres via digital undervisning, mens faget YFF (praksis) går som normalt.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk å søke innen 1. mars

Snakk om selvmordstanker - det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.