Ny hjemmeside er klar

Torsdag 12. desember fikk Haugaland vgs nye hjemmesider. Nå har alle videregående skoler i Rogaland samme uttrykk.

Her vil du finne nyttig informasjon om skolen og programområdene vi tilbyr. Du ville også finne kontaktinfo til skolens ledelse på hjemmesiden.

Fra og med 4.november 2021 gjeninnføres unntaksreglene for fraværsføringen som gjaldt før 11.oktober 2021.

Etter 30. november kan du som går i Vg1 ikke lenger benytte PC-ordningen. Du kan ikke kjøpe på ordningen neste år.

Onsdag 6. oktober inviterer Haugalandet vgs, Åwesome Events og Adil Khan elever til foredrag med tematikk innenfor psykisk helse.

Mange foreldre har spørsmål om den økende smitten og konsekvensene for barn og unge. FHI har nylig oppsummert kunnskapen de har om barn og smitte, og vi anbefaler å lese informasjonen i denne lenken;

Les mer om smitte blant barn og unge på udir.no

Skolene i Rogaland fylkeskommune bruker det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole. ...

Alle elever ved de videregående skolene i Haugesund (både Vg1, Vg2 og Vg3) tilbys nå vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Testing kan i noen tilfeller erstatte smittekarantene for barn og unge.  Barn og unge under 18 år som er i smittekarantene kan fra 16. august 2021 gå over på ordningen med unntak fra smittekarantene ved testing. Det er opp til lokale helsemyndigheter å beslutte hvordan testregimetskal gjennomføres, hvor mange tester som skal tas, og på hvilke dager testene skal tas.

Uke 35 inviteres foresatte til elever på Vg1 til informasjonsmøter på skolen.

Mandag denne uken fikk VG2 og VG3 elevene ved skolen vår utdelt vitnemål og kompetansebevis i en høytidelig markering i Vardafjellhallen.

PC-ordningen starter opp igjen 16. juni.