Ny hjemmeside er klar

Torsdag 12. desember fikk Haugaland vgs nye hjemmesider. Nå har alle videregående skoler i Rogaland samme uttrykk.

Her vil du finne nyttig informasjon om skolen og programområdene vi tilbyr. Du ville også finne kontaktinfo til skolens ledelse på hjemmesiden.

Russetida er allerede i gang, og ungdommene skal ta en rekke valg som kan være både utfordrende og vanskelige.

Skolen er fortsatt på gult nivånår det gjelder smittevern og vi går inn i en høst der smittevernsituasjonen kan bli ustabil og lite forutsigbar. Vi må nok regne med å måtte håndtere gult nivå på smittevern hele og store deler av året.

Tirsdag 1.september inviteres foresatte til elever på Vg1 til informasjonsmøter. Pga Covid-19 vil dere bli samlet klassevis sammen med kontaktlærer og noe av informasjonen fra rektor og avdelingsleder vil bli gitt via video.

Det vil bli gitt informasjon om skolen, utdanningsprogrammet, fraværsregler og klassemiljø mm. Det vil også bli mulighet for å stille spørsmål.

Vi har satt en begrensning på en foresatt per elev for å kunne overholde 1meter avstand.

Velkommen!

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS blir tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.

Koronapandemien er dessverre ikke over og det er fremdeles svært viktig å holde fokus på smitteverntiltak.

Helsedirektoratet publiserte 02.07.20 oppdatert nasjonal veileder for smittevern i kollektivtransport

Her kan du lese hvem som ble vinnerne i skrivekonkurransen til Read On. Du kan også lese vinnertekstene.

Dersom du avslutter VG2 yrkesfag i disse dager og ikke har fått læreplass enda, så finner du her informasjon om hva som skjer videre i prosessen. Informasjonen kan være nyttig både for elever og foresatte.

SOMMERSKOLE 18.juni - 1.juli for de som får 1 eller IV

Fra høsten 2020 vil Haugaland vgs tilby e-sport som en del av toppidrettstilbudet ved skolen. Det betyr at ambisiøse og dyktige gamere kan kombinere en byggfaglig eller helsefaglig utdanning med e-sport.

Høsten 2020 starter elevene på VG1 etter læreplanen i fagfornyelsen. Dette betyr også endringer i programtilbudet ved skolen. Se her hva vi tilbyr fra høsten.