Ny hjemmeside er klar

Torsdag 12. desember fikk Haugaland vgs nye hjemmesider. Nå har alle videregående skoler i Rogaland samme uttrykk.

Her vil du finne nyttig informasjon om skolen og programområdene vi tilbyr. Du ville også finne kontaktinfo til skolens ledelse på hjemmesiden.

Her kan du lese hvem som ble vinnerne i skrivekonkurransen til Read On. Du kan også lese vinnertekstene.

Dersom du avslutter VG2 yrkesfag i disse dager og ikke har fått læreplass enda, så finner du her informasjon om hva som skjer videre i prosessen. Informasjonen kan være nyttig både for elever og foresatte.

SOMMERSKOLE 18.juni - 1.juli for de som får 1 eller IV

Fra høsten 2020 vil Haugaland vgs tilby e-sport som en del av toppidrettstilbudet ved skolen. Det betyr at ambisiøse og dyktige gamere kan kombinere en byggfaglig eller helsefaglig utdanning med e-sport.

Høsten 2020 starter elevene på VG1 etter læreplanen i fagfornyelsen. Dette betyr også endringer i programtilbudet ved skolen. Se her hva vi tilbyr fra høsten.

Fredag gikk elevene på juleferie og kan nyte nesten to uker med skolefri. Dagen ble avsluttet med grøtfest for alle elevene og nå kan juleroen senke seg før skolen starter opp igjen den 2. j anuar.

Tirsdag 11. desember hadde Haugaland vgs sin årlige aksjonsdag. Da skaffet elevene seg jobb og samlet inn 400 kroner hver til skoleelever i Sør-Afrika.

Tradisjonen tro så spredte elevene ved Haugaland skole litt glede gjennom MOT til å glede dagen. I november hvert år har elevene en annerledes skoledag der de skal glede andre. I tillegg avsluttes dagen med et stort MOT show for alle elevene.