Nye programområder ved Haugaland vgs

Klikk for stort bildeBiblioteket 1Høsten 2020 starter elevene på VG1 etter læreplanen i fagfornyelsen. Dette betyr også endringer i programtilbudet ved skolen. Se her hva vi tilbyr fra høsten.

Fagfornyelsen innebærer at det blir flere programområder tilgjengelig for elevene. Haugaland vgs vil tilby ett av disse nye programområdene. I tillegg vil det komme endringer i noen av de eksisterende programområdene.

Det nye programområdet som skolen vil tilby er Informasjonsteknologi og medieproduksjon. Dette her et helt nytt område som har fokus på å utdanne gode fagfolk innen IT og/eller medieprodduksjon. Dette programområdet erstatter blant annet VG2 løpet IKT-servicefag som skolen hadde tidligere. Les mer om programområdet på vilbli.no

Design og Håndverk skifter navn til Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign. Dette vil også skolen tilby videre. Du kan lese mer om innholdet i programområdet på vilbli.no

Også Service og samferdsel endrer navn til Salg, service og reiseliv. Dette vil vi også tilby på skolen vår. Les mer om innholdet i dette programområdet her.

Ellers blir det ingen endringer i programtilbudet ved skolen.

Dersom du vil se alt vi tilbyr så klikk på utdanningstilbud på hjemmesiden vår.

Til toppen