Haugaland vgs har Rogalands beste ungdomsbedrift!

Klikk for stort bildeSofie Legaard (f.v.) Jannie Heggheim Pedersen, Hanna Olsen og Stina Grindhaug går på Salg, service og reiseliv ved Haugaland VGS og driver Lock it UBLock It UB fra Haugaland vgs gikk helt til topps og ble kåret til Rogalands beste Ungdomsbedrift for 2021 under Fylkesmesterskapet 24. april. Det er første gang Haugaland vgs henter hjem den gjeve prisen.

Med utgangspunkt i et savn bedriften hadde for å kunne lukke drikkeboksen etter at den er åpnet, har de designet og utviklet et lokk til bruk på drikkebokser. Lokket er produsert i miljøvennlig materiale og kan gjenbrukes gjennom å flytte det fra boks til boks. Like enkelt som det er genialt!

Juryen lot seg begeistre over ungdomsbedriften som har tatt for seg et praktisk behov og funnet en fin, bærekraftig og enkel løsning på dette. Produktet skaper også økt sikkerhet for brukeren, blant annet ved å redusere faren for at noen kan putte noe i drikken din, eller at veps og andre insekter havner i brusboksen uten at man ser det.

Thor Christian Haugland, juryleder Beste Ungdomsbedrift har sagt "Produktet er innovativt, lett salgbart og kan raskt skaleres opp eller ned alt etter tilbud og etterspørsel. Markedet for dette produktet kan være enormt både innenfor Norges grenser og i verden for øvrig. Bedriften har jobbet aktivt med å utvikle lokket i samarbeid med lokalt næringsliv gjennom prototyping og produksjon. Det er en styrke!".

Lock It UB utmerket seg i flere konkurranser og vant 1. plass for "Beste markedsføring" og 3. plass i kategorien "Beste yrkesfaglige bedrift". Produktet gjør hverdagen for ungdom på farten litt enklere. Se reklamefilmen for å se produktet i bruk.

Skal representere Rogaland

Lock It UB skal representere Rogaland i kampen om å bli Norges beste ungdomsbedrift under NM i slutten av april. Med seg får de SafeCharge UB fra Dalane vgs som kom på 2. plass i kategorien "Årets Undomsbedrift".

Beste reklamefilm

En annen bedrift på Haugaland vgs "Bolig Fryd UB" ble vinneren i kategorien Beste Reklamefilm og som dere kan se nedenfor

Til toppen